Vores Rejse mod Gazelle 2023 & 2024

At modtage Børsen Gazelle Prisen i 2023 og 2024 er et resultat af flere års målrettet arbejde og vedvarende vækst. Hos Lineo har vi altid haft en stærk tro på, at vores kunders succes er vores egen. Ved konstant at tilpasse os markedets krav og udvikle innovative løsninger, har vi formået at skabe en virksomhed, der vokser i takt med vores kunders behov. 

Denne anerkendelse er en hyldest til vores dedikerede team og til de virksomheder, vi har hjulpet med at nå deres mål.

Vores Vækstrejse som Gazelle

At modtage Børsen Gazelle-prisen er resultatet af flere års dedikeret arbejde og konstant fokus på vækst og innovation. Hos Lineo har vi altid stræbt efter at tilbyde løsninger, der gør en reel forskel for vores kunder, og Gazelle-prisen i 2023 og 2024 er en anerkendelse af den rejse, vi har været på. 

Vi tror på at kombinere dybdegående faglighed med en tæt kunde dialog, og denne tilgang har hjulpet os med at skabe solide resultater. 

Gazelle-titlen motiverer os til at fortsætte vores udvikling og fortsat levere skræddersyede løsninger, der understøtter vores kunders ambitioner.

Hvad er en Gazelle Pris?

gazellestatuette_3


Børsen Gazelle-prisen er en årlig anerkendelse, der uddeles af den danske erhvervsavis Børsen. Prisen tildeles danske virksomheder, der har opnået markant vækst over en periode på fire år. For at blive en "Gazelle-virksomhed" skal virksomheden have fordoblet sin omsætning eller bruttofortjeneste i løbet af denne periode og samtidig have haft positiv vækst hvert år.

Gazelle-prisen er en prestigefyldt anerkendelse af hurtigvoksende virksomheder, der formår at skabe solide resultater og bidrage til dansk økonomi. At blive en Gazelle-virksomhed er et kvalitetsstempel, der viser, at virksomheden har styr på både vækst og økonomisk stabilitet, og det anses som en vigtig milepæl for mange virksomheder i Danmark.