Fire øjne er bedre end to

Vi har mange specialister i huset, men kan ikke bryste os af, at have de dygtigste specialister på alle områder. Dette kalder vi for rådgivning i øjenhøjde, gennemsigtighed og ærlighed fra øverste hylde. Vores netværk er stort, hvilket gør at vi kan trække på specialistviden hos vores samarbejdspartnere når det er nødvendigt, hvilket også gælder i tilfælde hvor det er nødvendigt med en statsautoriseret revisor. 

Vi mener det skaber en ekstra sikkerhed for jer som kunde, da vi er af den overbevisning at fire øjne altid er bedre end to.

Statsautoriseret revisor - din sikkerhed når behovet opstår

Vi hos Lineo tror på, at rette kompetencer sat til at løse de rette opgaver, er altafgørende for at yde en kompetent rådgivning til den korrekte pris. Det er i yderst sjældne tilfælde, at behovet for en statsautoriseret revisor opstår for hver enkelt kunde, hvilket gør at det udelukkende vil give en økonomisk belastning for kunden i sidste ende, da kvaliteten i opgaven ikke nødvendigvis vil blive løftet.

Bliv kunde og mærk synergien af et mindre revisionsselskab

Al erfaring viser, at mindre virksomheder udviser større empati og forståelse for sine kunders situationer. Hos Lineo indgår vi ikke kun i et samarbejde, men i en relation, hvor jeres bekymringer også er vores. Vi er jeres foretrukne rådgiver, der har rigtig mange kompetencer in-house, men kan trække på specialiseret viden hos vores samarbejdspartnere når behovet opstår.

Kontakt os







    Jeg accepterer Lineo's betingelser for databehandling.
    Læs mere i vores persondatapolitik

    Læs også