SkatterÄdgivning med fokus pÄ fremtiden og jeres behov

Danmark er et af de lande i verden med det hÞjeste skattetryk, hvilket gÞr at kompetent skatterÄdgivning er essentielt for at drive en sund virksomhed. Hos Lineo hjÊlper vi med at bruge de gÊldende regler sÄ optimalt som muligt, sÄ jeres skattemÊssige position optimeres maksimalt og understÞtter hele jeres vÊkststrategi.

Vi forstÄr din situation og finder en lÞsning

Effektiv skatteplanlĂŠgning handler om mere end at undgĂ„ fejl – det handler om at skabe vĂŠrdi for din virksomhed. Lineo rĂ„dgiver dig om, hvordan du bedst udnytter skattemĂŠssige fradrag.

Vores specialister er der for dig, hvilket gÞr at de sÊtter sig ind i jeres situation og giver jer kompetent, men pÄ samme tid rÄdgivning der har hold i virkeligheden.

Er I klar til at fÄ en gennemgang af jeres skatteforhold?

Der kommer lÞbende lovÊndringer og ny praksis pÄ skatteomrÄdet, som kan vÊre svÊr at fÞlge med i som virksomhedsejer. Vores skattespecialister har fingeren pÄ pulsen og ved hvad der rÞrer sig pÄ omrÄdet, hvilket er din garanti for yderst specialiseret skatterÄdgivning.

Uanset om I er kunde hos os i forvejen eller lige har stiftet bekendtskab med os, opfordrer vi jer til at booket et mÞde med os, sÄ vi kan gennemgÄ jeres skatteforhold.

Kontakt os







    Jeg accepterer Lineo's betingelser for databehandling.
    LĂŠs mere i vores persondatapolitik

    LÊs ogsÄ