Henvendelse fra Skattestyrelsen

Den øgede kontrol munder pt. ud i et større antal af henvendelser fra Skattestyrelsen, hvilket sætter ekstra skærpede krav til regnskabet og dokumentation, opstilling og grundighed. Hos Lineo sætter vi nye standarder for udarbejdelsen af disse, da vi sætter jeres virksomhed ind i en god rutine fra start, så jeres regnskab til enhver tid er klar til en evt. kontrol.

Få risikoen minimeret og vækst mere

En forsikring giver ro i sindet og den mentale styrke til at fokusere på det, der betyder noget for den enkelte. Dette gør sig gældende ved en kompetent revisor, som har et 360 graders overblik. Ved at vælge Lineo som jeres revisor og rådgiver, sørger vi for en grundig onboarding, hvor vi tilpasser processerne til jeres arbejdsgang. 

Dette vil resultere i, at I kan få minimeret risikoen for fejl og mangler i jeres regnskab m.m. og dermed kan i fokusere fuldt ud på jeres virksomhed og vækst.

Er I klar til, at se hvad vi kan?

Hos Lineo tror vi på, at valg af revisor kan være afgørende for succes eller nederlag, da fejl fra en revisors side kan få fatale konsekvenser for virksomheden - både økonomiske samt spildtid/oprydningsarbejde.

Få din vækstrejse til et højere niveau, ved at booke et uforpligtende møde allerede i dag!

Kontakt os







    Jeg accepterer Lineo's betingelser for databehandling.
    Læs mere i vores persondatapolitik

    Læs også